All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Fyringsolie tanke

  View as Grid List
  Sort by

  Fyringsolietank 1200 ltr. oval C3

  6.775,00 kr. excl tax
  • 1200 L Oval C3 hvid fyringsolie
  • Mål: B650 X H1380 X L1500 - 150 kg
  • Tanken er overfladebehandlet til korrosionklasse C3
  • Magnesium-anode monteret i bundzone
  • Levetid 40 år
  • C3 tanke må opstilles udendørs

  Fyringsolietank 1800 ltr. oval C3

  8.475,00 kr. excl tax
  • 1800 L Oval C3 hvid fyringsolie
  • Mål: B720 X H1500 X 1860 - 180 kg
  • Tanken er overfladebehandlet til korrosionklasse C3
  • Magnesium-anode monteret i bundzone
  • Levetid 40 år
  • C3 tanke må opstilles udendørs

  Vi sælger på nuværende tidspunkt 2 fyringsolietanke. En på 1200 liter i stål og en på 1800 liter i stål. Det er vigtigt at være bekendt med reglerne for fyringsolietanke før der skal købes ind. Reglerne kan deles op i 5 kategorier, ansvar, alder, forbrugs hyppighed, overvågning, og attest.

  Ansvar omhandler hvis uheldet skulle ske og der opstår et olieudslip. Under dette scenario er du som ejeren ansvarlig for at fjerne forureningen. Skal tanken bruges til at opvarme din bolig kræver loven at du også har tegnet en ansvarsforsikring. Du er automatisk dækket, hvis du får din olie fra et olieselskab i Danmark, som er medlem af Energi- og Olieforum. Det samme gælder, hvis det er en olieleverandør, der modtager olien fra et af disse medlemmer. Yderligere er det vigtigt at fyringsolietanken lever op til alle kravene, for ellers behøver olieselskaberne ikke at dække omkostningerne. Krav angående tankens tilstand, rørsystemet og alderen skal være på plads.

  Alle stål fyringsolietanke har en minimumslevetid på 30 år, hvilket gør dem yderst attraktive at sælge videre. Der er et stort marked i brugte ståltanke, problemet ligger dog i hvor god en tilstand de sælges videre i. Af denne årsag er det sikre valg altid en helt ny fyringsolie tank. Ifølge olietankbekendtgørelsen så har entreprenørtanke, tanke under 6000 liter, som udgangspunkt 30 års levetid, forbeholdt visse krav. Disse krav omhandler hvilket materiale de er produceret i, er de korrosionsbeskyttet, hvor de skal stå henne osv. Hvis en fyringsolietank er lavet af stål har den 30 års levetiden, men det øges til 40 års levetid, hvis den har fået en indvendig korrosionsbeskyttelse. Dette er levetiden, når fyringsolietanken er placeret overjordisk. Er den til gengæld nedgravet øges levetiden, til henholdsvis 40 år og 50 år, så længe den er glasfiberbelagt.

  Hvor hyppigt du bruger tanken har betydning for om du overhovedet må anvende en fyringsolietank. Tages tanken varigt ud af brug, såsom fordi der er indlagt fjernvarme eller naturgas i hjemmet, skal tanken sløjfes. Kravet om overvågning er for at undgå olieudslip på grund af overfyldning. Overvågningsudstyret kaldes for en overfyldningsalarm.

  Til sidst skal du have en tank attest, som beviser at tanken er typegodkendt til at opbevare fyringsolie. Desuden skal du meddele kommunen hvor du placerer tanken. Det skal være en skitse over stedet på din grund, samt fortælle hvornår tanken bliver etableret. Det skal meddeles senest 14 dage før tank etableringen begynder.

  Fyringsolie tanke